Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Rozītim smags kritiens finālā un otrā vieta Krievijā!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • Mārtiņš Arents- Stuntfighters Team Latvia komandas menedžeris,
    19-04-2011

    Sestdien, 16.aprīlī Sanktpēterburgā notika Krievijas Motosporta federācijas organizētais Austrumeiropas streetbike freestyle čempionāts Motul M1 Stunt Battle 2011, kuras ietvaros piedalījās spēcīgākie Krievijas, Baltkrievijas un Lietuvas sportisti. Latviju pārstāvēja Stuntfighters Latvia komandas līderis Jānis Rozītis, kurš diemžēl piedzīvoja smagu kritienu pēc kura tika hospitalizēts. Taču neskatoties uz to iegūta godalgotā otrā vieta sacensību kopvērtējumā.



    Sacensību nolikums paredzēja trīs kārtas ar obligāto programmu kvalifikācijā un brīvas izvēles triku četru minūšu programmu finālā. Sacensību lielākie favorīti bija Jānis Rozītis, lietuviešu braucējs Arunas Gibieža un stantraiders no Maskavas Jurijs Verhovņikovs. Pēc tiesnešu vērtējuma iepriekšminētie braucēji summā ieguva līdzīgu punktu skaitu. Uzskatam, ka fināla brauciens ar jauno vēl līdz galam neapgūto Honda CBR600RR modeli Jānim izdevās nevainojams, tomēr kļūdoties vienā no saviem fināla trikiem Jānis piedzīvo smagu kritienu. Rezultātā iegūta godalgotā otrā vieta.



    Atgādinām, ka iepriekšējā sezonā Jānis Rozītis šajās sacensībās bija kopvērtējuma līderis. Nākamās sacensības pēc komandas kalendāra – Eiropas atklātais čempionāts jūlijā, kas sola visu Eiropas labāko braucēju dalību.



    Informāciju sagatavoja:

    Mārtiņš Arents
    Stuntfighters Team Latvia komandas menedžeris
    mapo@stuntfighters.lv
    +371 29 21 71 61
    www.stuntfighters.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties