Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Nospiegots KTM Duke prototips

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    10-05-2011

    Grūti iedomāties, ka dienā, kad Baraks Obama ziņo par bin Ladena nozūmēšanu, visa pasaule ar aizturētu elpu gaida, kas tieši notiks ar 2012./2013. gada KTM Duke, bet – kas zina…

    Kamēr auto spiegu foto taisītājiem stundām ilgi jāsēž krūmos un jātērējas divmetrīgiem objektīviem, Matighofenas iedzīvotājiem viss ir daudz vienkāršāk. Viņiem atliek aizstūrēt līdz tuvējam benzīntankam, no kabatas izvilkt kamertelefonu un, hop, sensācija gatava.

    Nopietni runājot, kāds interesents tik tiešām ir noknipsējis Duke prototipu, atklājot dažas interesantas detaļas. Redzams, ka motociklam ir savādāka bāka, citas formas sēdeklis, sānu paneļi aizmugurē aizstāti ar vākiem, bet riteņu diskiem ir jauns dizains.



    Tā kā līdz ražošanas sākumam ir daudzi mēneši, minētās detaļas vēl var tik mainītas (enduro lukturis noteikti ir melnais materiāls), tomēr tā vien izskatās, ka austriešu dizainā ir gaidāms jauns pagrieziens un tā rezultātus mēs ieraudzīsim visā modeļu gammā. Tikmēr jaunā izplūdes sistēma acīmredzami nav nekāds stila vingrinājums, bet gan solis, lai nodrošinātu atbilstību stingrākiem atgāzu normatīviem un, iespējams, apgrūtinātu dzīvi dažādiem tūnētājiem.

    Motogrāfs jau rakstīja, ka Duke R 690 cm3 motors visdrīzāk kļūs par modeļa bāzes dzinēju un tā jauda noteikti nebūs mazāka par tagadējiem 70 ZS.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties