Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Husqvarna parāda ielas modeļa skices

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    31-05-2011

    Izskatās, ka Husqvarna pārņem ne tikai BMW tehniskos risinājumus, bet arī mārketinga prasmes – informācija par jauno modeli medijos nonāk ar regularitāti, kurai nav nekāda sakar ar nejaušību. Varam būt droši – līdz prezentācijai Milānā vācu itālieši mums sagādās vēl vairākus “pārsteigumus”.

    Bet kas tad kļuvis zināms par jauno moci? Pirmkārt, redzams, ka tas ir tīrs ielinieks ar 17 collu riteņiem priekšā un aizmugurē. Spriežot pēc skicēm, motociklam būs telpisks cauruļu rāmis un pakaļējā dakša ar garumu, kas nebūtu nevietā dragreisa sacensībās.



    Protams, šajā stadijā ir priekšlaicīgi izdarīt jelkādus spriedumus, bet redzams, ka pielietojums atrasts daļai no koncepta Mille 3 idejām, tiesa, priekšējā knābja vietā stājies lukturis, kura dizainu, varu saderēt, par simpātisku nosauks ne katrs.



    Motogrāfs jau rakstīja, ka maija sākumā Husqvarna atklāja ziņas par jaunajam modelim domāto motoru, apstiprinot iepriekš izskanējušās ziņas, ka tas būs līdz apmēram 900 cm 3 izvīlēts dzinējs no BMW F 800 GS. Gaidāmā jauda – ap 100 ZS.



    Nu, ko, pagaidām skatāmies bildes un minam, vai izkrāsotajā skicē redzamajam mocim līdzi pārdos arī trepes.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties