Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jānis Rozītis – Baltkrievijas streetbike freestyle vicečempions

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • Stunfighters Team Latvia,
    26-07-2011

    24. jūlijā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā notika Baltkrievijas atklātais streetbike freestyle čempionāts, kurā piedalījās sportisti no Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Lietuvas un Latvijas. Stuntfighters Team Latvia komandu pārstāvēja tās labākie braucēji Jānis Rozītis un Lauris Klēbahs.

    Kā jau ierasts, sacensības notika divās kārtās. Pēc kvalifikācijas Jānis Rozītis dalīja pirmo vietu ar lietuviešu braucēju Arunas Gibežu, jo katram bija izdevies iegūt visvairāk punktu divos trikos. Arī otram komandas braucējam Laurim Klēbaham izdevās kvalificēties finālam, kurā iekļuva desmit labākie sportisti.



    Finālā Jānim neizdevās parādīto savu labāko sniegumu, kam traucēja pirms mēneša Liepājā paraugdemonstrējumu laikā lauztais atslēgas kauls, kuru dziedēšanai tika atvēlētas trīs nedēļas un tādēļ pirms sacensībām atlika tikai nedēļa laika treniņiem. Cenšoties parādīt pēc iespējas sarežģītākus trikus Minskā, sekoja kritieni, pēc viena no kuriem pat aizdegās Rozīša motocikls. Neskatoties uz neveiksmēm, Jānis sacensību kopvērtējumā tikai par pāris punktiem atpalika no lietuvieša Gibeža un rezultātā otrā vieta. Septīto vietu kopvērtējumā izcīnīja Lauris Klēbahs. Laurim pacīnīties par augstāku vietu neļāva zaudētie punkti kvalifikācijas kārtā.



    Jāuzteic Jāņa Rozīša drosme, startējot sacensībās tikko pēc traums sadziedēšanas. Lai arī šoreiz neizdevās izcīnīt uzvaru čempionātā, Jānis saņēma sacensību specbalvu – Sickest trick (drosmīgākais triks) par triku, kurš ir tikai dažu pasaules braucēju arsenālā.

    Stunfighters Team Latvia
    2011. gada 25. jūlijs.
    Vairāk informācijai – komandas menedžeris Mārtiņš Arents, +371 29 217 161


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties