Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Honkongā pazib 2012. gada Honda Fireblade

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    14-09-2011

    Radikālas CBR 1000 RR izmaiņas šoreiz vēl izpaliek. Lai kura izdevuma testus jūs lasītu pēdējo pāris gadu laikā, visbiežāk tajos par Honda Fireblade teikts apmēram tā – stabils, viegli vadāms motocikls, kurš pamatu pamatos ir tik pareizs, ka var iztikt bez konkurentu piedāvātās elektronikas un augstākās jaudas. Vēl tur droši vien teikts, ka CBR 1000 RR izskats, iespējams, nav izcils, un ka nākamās paaudzes motociklam ir jābūt tādam, lai konkurentus vienā rāvienā izsistu no zeķēm.

    Spriežot pēc tā, kas redzams Honda Honkongas izplatītāja uzņemtajās fotogrāfijās, uz būtiskiem tehnikas uzlabojumiem nāksies pagaidīt vēl pāris gadu, taču vizuālā puse ir kļuvusi ja ne labāka, tad savādāka. Jauni lukturi, jauna dizaina riteņu diski, mazliet savādāka virsbūve…

    Tehniski, cik var saprast, lielas izmaiņas nav notikušas, ja par tādām nesauc displeju ar digitālo tahometru un Showa dakšu, un, ņemot vērā, ka motocikls nav mainīts kopš 2008. gada, modeļa faniem varētu būt iemesls sapīkt.

    Baumu dzirnavām tikmēr cauri izskrējis pieņēmums, ka šis atjaunotais Fireblade varētu būt domāts tikai atsevišķiem tirgiem. Lai kā tur būtu, ar minēšanu ilgi nodarboties vairs nenāksies, un, vēlākais, novembra sākumā iestāsies pilnīga skaidrība. Gaidām!











    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties