Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Eiropas Nāciju kausā Latvijai 2.un 4.vieta!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Latvijas Motosporta federācija,
    26-09-2011

    Svētdien Vācijas pilsētā Drēzdenē Jauer trasē notika UEM 2011.gada Nāciju kauss motokrosā kvadracikliem un blakusvāģiem. Latvijas blakusvāģu komandai izdevās izcīnīt augsto 2.vietu, kvadraciklu komandai 4.vietu. Neskatoties uz nelielām tehniskām ķibelēm spēkratiem, rezultāts abām mūsu komandām vērtējams kā ļoti labs, arī sportisti ar sniegumu ir apmierināti.

    Kvadraciklu komandai 4.vieta – labākais līdzšinējais rezultāts!

    Pirmajā braucienā devās Agris Neija ar Kārli Meldrāju, kuri attiecīgi izcīnīja 18. un 6.vietu. Otrajā braucienā lielisks starts padevās Edgaram Meņģelim, kurš pirms pēdējā apļa bija 4.vietā, tomēr tehniska neveiksme pašā beidzamajā aplī ar motoru, rezultātā palika 12.vietā. Savukārt Kārlis Meldrājs otrajā braucienā no pirmspēdējās vietas spēja aizcīnīties līdz 8.vietai.

    Pēdējā – trešajā braucienā Edgars Meņģelis izcīnīja 6.vietu. Neliela neveiksme piemeklēja Agri Neiju, kuram vienā no tramplīniem uzlēca virsū poļu sportists. Tomēr Agris spēja nofinišēt un rezultātā pēdējā braucienā viņam 19.vieta.

    Ja nebūtu neveiksme Edgaram ar kvadracikla motoru un Agrim ar kritienu pēdējā braucienā, pjedestāls būtu garantēts. Kvadraciklu komandai šogad izdevās pakāpties par vienu vietu augstāk – 4.vieta, pagājušajā gadā komandai bija 5.vieta. Pirmās trīs vietas attiecīgi Beļģijai, Vācijai un Holandei. Kopumā kvadraciklu klasē piedalījās 17 valstu komandas.

    Blakusvāģu komandai 2.vieta!

    Latvijas blakusvāģu komandā startēja Māra Rupeika/ Kaspara Stupeļa ekipāža, kura pirmajā braucienā izcīnīja 2.vietu, otrajā braucienā – 4.vietu. Jāņa Daidera/ Laura Daidera ekipāža pirmajā braucienā 2.vietā, otrajā braucienā arī 2.vietā. Arnolda Sīļa/ Ginta Sīļa ekipāža pirmajā braucienā izstājās nolūzušā rata dēļ, otrajā braucienā izcīnīta 12.vieta.

    Informāciju sagatavoja:
    Kaspars Kuļikovs
    LaMSF sabiedrisko attiecību speciālists
    lamsf@inbox.lv
    Twitter.com/LaMSF


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties