Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Latvijas supermoto komanda startēs Pasaules Nāciju kausā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • LAMF,
    30-09-2011

    Šīs nedēļas nogalē 1.un 2.oktobrī Spānijā netālu no Zaragozas nesen uzbūvētajā sporta kompleksā „MotorLand Aragon” notiks FIM 2011.gada Nāciju Supermoto (SuperMoto of Nations) – Pasaules komandu čempionāts supermoto. Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) informē, ka sacensībām pieteikta Latvijas komanda, kuru pārstāvēs mūsu spēcīgākie supermoto braucēji Dzintars Baltais no Ķeguma, Atis Pāmurs no Mārupes un Krists Zicmanis no Līgatnes.

    LaMSF izdevās sazināties ar Latvijas izlases dalībnieku Dzintaru Balto, kurš apliecināja, ka komanda otrdien vakarā devusies ceļā uz Spāniju, lai jau sestdien no plkst. 15:00 pēc vietējā laika piedalītos prestižāko pasaules supermoto sacensību kvalifikācijas braucienos, kur notiks cīņa par iekļūšanu A finālā. Savukārt svētdien 15 labākās komandas startēs A fināla braucienos. Latvijas supermoto komanda šāda līmeņa sacensībās startēs trešo reizi, līdz šim labākais rezultāts – 2009.gadā, kad izdevās iekļūt A finālā.

    „Pagājušā gadā tā arī neizdevās iekļūt labāko top 15 pasaules supermoto komandu grupā, tomēr šogad esam apņēmības pilni cīnīties par iekļūšanu A finālā” īsumā komentē Dzintars Baltais.

    Kopumā šogad pasākumam pieteikušās 25 pasaules spēcīgākās supermoto valstis. „Supermoto trase jaunajā Spānijas sporta kompleksā „MotorLand Aragon”, kur starp citu startējuši pasaules MX un GP posmi, ir pilnībā jauna – tikko šim pasākuma uzbūvēta ar asfaltētu "off road" trases daļu līdzīgi kā Pleven trase Bulgārijā. Līdz ar to no šāda viedokļa raugoties, protams, nevienam nekādu papildus priekšrocību nebūs. Visas valstis uz starta stāsies līdzvērtīgās pozīcijās, visu izšķirs meistarība un fiziskā sagatavotība” komentē Dzintars Baltais.

    Krista Zicmaņa, kurš komandā startēs sākotnēji plānotā Mika Pelecka vietā, starts Nāciju kausā būs debija. Turēsim īkšķus par mūsu komandu un vēl labākiem rezultātiem Spānijā!

    Informāciju sagatavoja:
    Kaspars Kuļikovs
    LaMSF sabiedrisko attiecību speciālists
    lamsf@inbox.lv
    Twitter.com/LaMSF


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties