Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


KTM Freeride 350 – jauna veida enduro?

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    01-11-2011

    KTM sola, ka Freeride enduro braukšanu padarīs pieejamu daudz plašākam interesentu lokam.

    Līdz gada lielākajai motoizstādei ir atlikušais vien pāris nedēļas, un ražotāji pamazām sāk atklāt informāciju par svarīgākajiem jaunumiem. Viņu vidū ir arī KTM, kas Milānā prezentēs modeli Freeride 350.



    Motocikls ar agrāk nedzirdēto nosaukumu sola interesantu konceptu – pēc KTM teiktā, Freeride spēšot visu to pašu, ko tīrasiņu EXC sacīkšnieki, tomēr no braucēja prasīs daudz mazāk piepūles un enerģijas. Citiem vārdiem, Freeride domāts nevis uzvarēšanai, bet bezceļa baudīšanai.

    Tehnisko detaļu ziņā austrieši ir paskopi. Pagaidām zināms, ka motociklam uzstādīs 350 cm3 viencilindra motoru ar degvielas iesmidzināšanu un 24 ZS jaudu, kas visdrīzāk ir aktuālo krosa un enduro sacīkšu modeļu dzinēja deforsēta versija. Lai ar motociklu varētu braukt pa koplietošanas ceļiem, tam ir uzstādīta izplūdes sistēma ar diviem slāpētājiem.

    Kaut ko interesantu KTM ir izdarījuši arī šasijas jomā: rāmis izskatās salikts no dažādu materiālu daļām, bet galvenais, ka Freeride sver vien 99 kg. Kā ierasts, arī šis modelis būs aprīkots ar WP piekari.

    Pārdošanā Freeride 350 nonāks nākamā gada pavasarī, savukārt plašāku tehnisko informāciju un, iespējams, arī cenu uzzināsim pēc 8. novembra, kad Milānā būs sākusies EICMA izstāde.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties