Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jāņa Vintera starts Dakārā šogad izpaliek

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (26)
  • Drukāt
  • Jānis Gaigals, komandas menedžeris,
    15-11-2011

    Ar šo paziņojumu Jāņa Vintera Motokomanda informē, ka 2012.gada janvārī Dakāras rallijreidā, diemžēl, nepiedalīsies. Šis lēmums ir saistīts ar nepietiekamo finansējumu. Vairāki sponsori, kuri sākotnēji bija izteikuši atbalstu, galarezultātā nespēja nodrošināt nepieciešamo finansējumu.

    Nav daudz tādu sporta veidu, kur pasaules prestižākajās sacensībās Latvijas pārstāvji būtu elites grupā un tuvākajos gados varētu cīnīties par vietu uz goda pjedestāla. Brāļi Vinteri noteikti tādi ir. Līgums ar Aprilia Racing mums pirmo reizi būtu nodrošinājis pašus konkurētspējīgākos motociklus un labāko iespējamo tehnisko atbalstu. Sākotnēji bija paredzēts, ka ar Aprilia Racing oficiālu atbalstu Dakāras sacensībās startēs divi visaugstākā mērā konkurētspējīgi motobraucēju tandēmi – Francisco Lopezs (Chaleco) un Alains Duclos, kā arī Jānis un Einārs Vinteri. Tagad ir skaidrs, ka janvārī varēsim sekot līdzi tikai Chaleco un Alaina startam.

    Savulaik, sūtot Latvijas Motosporta federācijas sponsorējuma pieteikumu vienam no lielajiem Latvijas uzņēmumiem, rakstīju - man būtu patiess prieks, ja šiem Zemgales zemniekpuišiem kādreiz izdotos uzvarēt Dakārā! Un būtu patiesi žēl, ja kārtējo reizi tiktu zaudēta iespēja pasaulei pierādīt, ka LATVIJA VAR.

    Sportistu sasniegumi dod pozitīvas emocijas tūkstošu tūkstošiem līdzjutēju. Jāņa Vintera Motokomanda cer nepievilt savus līdzjutējus un izdarīs visu, lai startētu Dakārā 2013.gadā.

    Augsti sportiskie sasniegumi ir arī valsts prestiža jautājums.

    Ceram uz attieksmes maiņu. Un skaidri noteiktiem principiem, kā tehniskie sporta veidi arī varētu saņemt finansiālu atbalstu.


    Komandas menedžeris
    Jānis Gaigals
    14.11.2011.
    janis.gaigals@gmail.com


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties