Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Sporta mārketinga aģentūra – motokrosa uzplaukumam un izaugsmei

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • „ART Sport Management” vārdā, Tomass Cīrulis,
    13-02-2012

    Latvijas jaunāko laiku vēsturē motokross ir piedzīvojis dažādas fāzes – no vairākiem desmitiem tūkstošu skatītāju trases malā, populārākā sporta veida godu līdzjutēju aptaujās un pilniem starta barjerām, līdz pat pāris sportistiem atsevišķās motociklu klasēs un pašu sportistu ģimenes locekļiem, skatītāju rindās. Daži beidzamie gadi ir parādījuši, ka prasmīgi organizējot motokrosa dzīvi, var panākt labus rezultātus – skatītāji atkal sāk pievērsties motokrosam, bet sportistu entuziasms izdzīvo pat lielo finansu problēmu laikā. Skatītāju intereses vairošana par motokrosu, ir neatlaidīgs kopdarbs visām iesaistītajām pusēm - sportistiem, komandām, sacensību organizatoriem, motosporta federācijas atbildīgajām personām - ikvienam no mums.

    Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji vairāk kārt ir norādījuši, ka informācija par motokrosu un Latvijas sportistu gaitām ir ļoti skopa, informācijas plūsma neregulāra, haotiska un nekoordinēta. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc šī sporta veida popularitāte Latvijas sabiedrībā ir tik zemā līmenī. Nav normāli, ka sporta ziņās biežāk var dzirdēt par ASV motokrosu rezultātiem, nevis Latvijas motokrosistu uzvārdus.

    Tāpēc, lai sakārtotu un koordinētu informācijas plūsmu, popularizētu motokrosu un šī sporta veida galvenos varoņus, ir izveidota motokrosa mārketinga aģentūra „ART Sport Management”.

    Aģentūras darbība būs saistīta ar motokrosistu atpazīstamības vairošanu un Latvijas klubu atbalstītāju popularizēšanu, izmantojot plašsaziņas līdzekļus – TV, drukāto presi, radio, globālo tīmekli, sociālās un sabiedriskās kampaņas.

    Pēc vairāku gadu pārtraukuma LTV7 kanālā ceturtdienu vakaros būs skatāms raidījumu cikls „Pilnīgs Motokross”, kuram pārtraukums būs tikai Eiropas futbola čempionāta un Olimpisko spēļu laikā. TV skatītājiem būs iespēja sekot līdzi ne tikai motokrosa norisēm Latvijā un Baltijā, bet arī mūsu sportistu gaitām Eiropas un Pasaules čempionātos, un interesantākajiem notikumiem ASV motokrosā.

    „ART Sport Management” ir komerciāla struktūrvienība, kas sniegs pakalpojumus saviem sadarbības partneriem. Līdz ar ko aicinām individuālos sportistus, motokrosa klubus un komandas sazināties ar mums e-pastā artmx@inbox.lv, vai telefoniski: 29578899, lai varam individuāli izstrādāt sadarbības piedāvājumu, ietvērot abpusējās vajadzības un iespējas sportista atpazīstamības veidošanā.

    Mēs ticam, ka sadarbojoties un ejot uz vienotu mērķi, padarīt motokrosu par populārāko vasaras sporta veidu Latvijā, ir iespējams izdarīt lielus darbus – uz to arī aicinām visus esošos un topošos sadarbības partnerus, jo 2014.gads pienāks ātrāk nekā mēs domājam…!

    Par lielu Latvijas motokrosu!

    „ART Sport Management” vārdā, Tomass Cīrulis.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties