Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Karro izārstē savainojumu un atgriežas ar divām uzvarām

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis ,
    23-02-2012

    Latvijas motobraucējs Matīss Karro pēc muguras savainojuma izārstēšanas aizvadījis pirmās sacensības, kurās izdevās izcīnīt uzvaras divos braucienos.

    Pagājušā gada oktobra beigās kļuva zināms, ka latviešu motosportists Matīss Karro šosezon pasaules motokrosa čempionātā startēs prestižajā MX1 klasē, pārstāvot "STR KTM" komandu. Pēc līguma parakstīšanas sportists devās pie jaunās komandas, kur arī pirmo reizi izmēģināja jaunos 350 cc3 un 450 cc3 motociklus.

    Tie, kas seko līdzi Karro gaitām, zina, ka pagājušais gads sportistam nebija veiksmīgs, jo traumas un savainojumi liedza aizvadīt pilnvērtīgu sezonu. Taču, neskatoties uz to, Matīss rokas nenolaida un turpināja strādāt. Šajā starpsezonas periodā Karro ļoti daudz laika pavadīja kopā ar savu fiziskās sagatavošanas treneri Kasparu Stupeli.

    „Šoreiz strādājam daudz nopietnāk, jo pagājušā gada beigās iedzīvojos muguras savainojumā,” stāsta Matīss Karro. „Pēc pirmās vizītes pie jaunās komandas, kur testēju gan jaunos motociklus, gan rūpnīcas amortizatorus, devos atpakaļ uz mājām. Vēlāk kopā ar Kasparu daudz laika pavadījām slēpojot gan Latvijā, gan arī Igaunijā. Pēc muguras traumas ilgu laiku biju spiests neko nedarīt, tāpēc fiziskais bija jāsāk trenēt gandrīz no sākuma. Pateicoties Kasparam, man bija iespēja aizbraukt uz vienu Zviedrijas slēpošanas nometni, kas man ļoti palīdzēja. Šobrīd viss ir sadzijis un varu strādāt par visiem 110%.”

    Pēc slēpošanas Karro devās uz silto Spāniju, kur sportists trenējās vairāk par divām nedēļām. „Šie bija labi testi, jo izdevās daudz ko patestēt. Tagad jau esmu atpakaļ Anglijā, kur turpinu strādāt gan pie fiziskā, gan arī pie tehnikas.”

    Kamēr citi sportisti aizvadītajā nedēļas nogalē izmantoja izdevību un startēja Francijā un Itālijā notiekošajās pirmssezonas sacensībās, tikmēr Karro izmantoja izdevību un Anglijā piedalījās moto klubu sacensībās. „Šajās sacensībās izdevās uzvarēt divos no trijiem braucieniem,” turpina sportists. „Šajā nedēļas nogalē Anglijā tiks aizvadītas jau daudz spēcīgākas sacensības, kurās startēs ļoti spēcīgi braucēji – Tanels Leoks, Klements Desalle, Gutjērs Paulins, Kristofers Pursels un citi. Ar lielu nepacietību gaidu, kad atkal varēšu stāties pie starta barjeras, jo kopš pēdējām nopietnām sacensībām pagājis labs laiciņš.”

    „Paldies maniem atbalstītājiem. Ļoti ceru, ka šī sezona man būs daudz labāka par iepriekšējo,” nobeidz Karro, kurš vienlaikus atzīst, ka līdzi viņa gaitām var sekot: https://twitter.com/#!/matisskarro.

    Informāciju sagatavoja:
    Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties