Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motokross Apē - jau maija pirmajā nedēļā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Astra Binde, motokluba „Ape” preses sekretāre,
    18-03-2012

    39. starptautiskās sacensības „Vaidavas kauss” šogad notiks 5. un 6. maijā. Arvīda Levana vārdā nosauktajā Apes mototrasē norisināsies gan „Vaidavas kausa” izcīņa motokrosā, gan Latvijas čempionāta 2.posms, gan arī „Zelta mopēds” balvu izcīņa.

    Gaidāms ļoti liels dalībnieku skaits, jo atkal startēs visas motociklu klases. „Pagājušais „Vaidavas kauss” Apē bija īpašs ne vien ar to, ka sacensībās tika sasniegts dalībnieku rekordskaits – uz starta stājās vairāk nekā 400 sportisti, bet arī ar to, ka Latvijas Motosporta Federācijas veiktajā aptaujā sportisti šīs sacensības atzina par labākajām motokrosa sacensībām Latvijas mērogā” , informē „Motokluba Ape” pārstāvji. Droši var teikt, ka sportisko intrigu netrūks, jo Apē solās ierasties gandrīz visi Pasaules čempionātos startējošie Latvijas motokrosisti, kā arī viesi no citām valstīm.

    Tuvojoties sacensībām, laikrakstos un interneta vietnēs (www.vaidavaskauss.lv , www.zeltamopeds.lv būs pieejama sīkāka informācija gan par gaidāmo dalībnieku sastāvu, gan arī par dažiem pārsteigumiem, kas paredzēti skatītājiem.

    Astra Binde,
    motokluba „Ape” preses sekretāre
    Foto: 2011.gada „Vaidavas kausā” blakusvāģu klasē pirmo reizi startēja Apes ekipāža Gints Kaktiņš un Gints Harju .






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties