Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Durka Racing / N.A.Č. sezonas atklāšana 1. maijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • Durka Racing, V. Ilgažs,
    18-04-2012

    1. maijs – diena, kad pēc ilgās ziemas sportisti pirmo reizi parāda savu sabūvēto tehniku. Diena, kad asinīs sāk cirkulēt adrenalīns. Diena, kad visi motosporta atbalstītāji var atkal priecāties par motociklu motora skaņām. Tā ir diena, kad visi apļu laiki un punkti sāk skaitīties no sākuma. Un vēl – tā ir diena, kurā nu jau septīto gadu pēc kārtas sāksies Durkas un Nacionālā Amatieru Čempionāta jaunā sezona!

    2012. gada sezonas sākums tradicionāli sāksies sporta kompleksā 333. Šī trase ir pazīstama kā aktīvākā DurkaRacing treniņu vieta. Pirmajā posmā dalībnieki atkal no jauna iepazīst trases līkumus pēc ziemas tumšajiem un aukstajiem vakariem. Atkal pārliecinās, vai garās stundas, kas pavadītas garažā pilnveidojot moto tehniku vai būvējot jaunu, ir devušas kādu rezultātu. Un lielai daļai motobraucēju sezona sākas tieši ar šo datumu.

    Tāpēc uz 1. maija sezonas atklāšanas svētkiem aicinam pilnīgi visus – gan moto sporta cienītājus, gan DurkaRacing atbalstītājus, kā arī ģimenes locekļus un draugus! Jūs varēsiet just līdzi dalībniekiem, pavadīt pavasarīgu dienu ģimenes lokā un izbaudīt šo brīvdienu moto noskaņās! Motobraucējus, kas grib piedalīties šajos motosporta atklāšanas svētkos, aicinām iepazīties ar 2012. gada sezonas nolikumu, sakārtot visus dokumentus, kas saistīti ar piedalīšanos sacensībās un reģistrēties internetā pirmajam posmam.

    Sacensību diena sāksies ar treniņu braucieniem visām pārstāvētajām klasēm. Pirmais starts tiks dots tautas klases braucējiem motošosejā. Tomēr, šī gada visinteresantākās sacensības būs sagaidāmas Meistaru klasē. Daļa no Tautas klases braucējiem šogad cīnīsies ātrākajā klasē, un tas nozīmē ne tikai kuplāku dalībnieku skaitu trasē, bet arī spraigas, ātras un nopietnas sacensības un izteiktāku konkurenci par pirmajām vietām!

    Pēc visu klašu otrajiem braucieniem sacensības būs noslēgušās un apbalvošanā tiks sveikti ātrākie. Diena būs noslēgusies ar pozitīvām emocijām un patīkamu nogurumu.
    1.maija dienas kartība

    Uz tikšanos 1. maijā – s/k 333!

    V. Ilgažs


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties