Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Karro: Pēc tā, kas notika, labāku rezultātu vairs nevarēja sasniegt

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis ,
    01-05-2012

    Aizvakar Itālijā tika aizvadīts trešais pasaules čempionāta posms motokrosā MX1 klasēm, kurā latviešu motobraucējs Matīss Karro divu braucienu summā ieņēma 12. vietu.

    Pagājušajā posmā, kurš notika Bulgārijā, Karro otrā brauciena beigās piedzīvoja sāpīgu kritienu, kura rezultātā sportistam konstatēja smadzeņu satricinājumu, pamežģītu rokas locītavu un potīti. Neskatoties uz to, ka ārsti Matīsam bija ieteikuši ievērot mieru un kādu laiku nenodarboties ar sportiskām aktivitātēm, Karro uzskatīja, ka var braukt.

    Kvalifikācijā Matīss uzrādīja 20. ātrāko laiku, bet braucienos attiecīgi 16 un 12. vietu, kas posma kopvērtējumā deva 14 punktus un 12. vietu. „Gan treniņos, gan kvalifikācijā jutos diezgan stīvs, jo visu nedēļu nebiju ne trenējies, ne braucis,” iesāk Matīss Karro. „Jāsaka, ka ar galvu viss bija kārtībā, tikai sāpēja rokas un locītavas. Treniņos braucu lēni un prātīgi, jo galvenais bija iebraukties. Kvalifikācijā neizdevās starts, tāpēc visu atlikušo braucienu novizinājos, jo nebija jēga trakot un kaut ko forsēt. Beigās kvalifikācijā ierindojos 20. vietā.”

    „Pirmajā braucienā padevās ideāls starts – sestā vieta, taču turpinājumā man nebija ātruma un visi mani apdzina kā stāvošu. Atkritu uz 18. vietu, taču beigās sacensības beidzu 16. pozīcijā. Kopumā ar šo rezultātu biju apmierināts.”

    „Otrajā braucienā starts nebija tik labs – aizgāju kā 13. Vienu brīdi pakāpos uz devīto vietu, taču brauciena vidū nedaudz atkritu. Diemžēl pašās beigās vienā līkumā tehniskas kļūmes dēļ noslāpa mocis un mani apdzina igaunis Tanels Leoks (Tanels šogad brauc „Suzuki” lielās rūpnīcas komandā). Protams, nebiju priecīgs, bet, neko darīt. Kopumā divu braucienu summā 12. vieta, par ko biju ļoti apmierināts. Labāks rezultāts vairs nevarēja būt, it īpaši šajā trasē, kas nav mana tipa.”

    Matīss atzina, ka pēc finiša komanda bija ļoti apmierināta ar rezultātu, jo neviens nebija cerējis uz tik labu iznākumu. „Komanda arī ļoti priecīga – negaidīja, ka pēc tāda kritiena pagājušajā posmā spēšu uzrādīt tik labus rezultātus. Prieks, ka izdevās atkal pierādīt, ka varu cīnīties par Top 10. Tagad tik jāturpina strādāt un trenēties, lai jau nākamajos posmos varētu atkārtot šos rezultātus.”

    „Liels paldies Latvijas faniem, kas bija un fanoja par mani Itālijā, kā arī paldies visiem, kas juta līdzi televizoram otrā pusē,” tā Karro.

    Tagad nākamais starts Matīsam paredzēts šajā nedēļas nogalē Anglijas čempionātā, bet pēc tam sekos divi pasaules čempionāta posmi Meksikā un Brazīlijā, kuros startēs arī Karro.

    Kopvērtējums pēc trīs posmiem
    1 . Cairoli A. ITA 133
    2 . Paulin G. FRA 116
    3 . Pourcel C. FRA 106
    4 . Desalle C. BEL 105
    5. de Dycker Ken BEL 95
    ... ... ... ...
    15 . Karro Matīss LAT 35

    Informāciju sagatavoja:
    Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties