Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


M. Karro un R. Justs ar īpašām sajūtām uz MX1 Latvijas Grand Prix Ķegumā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Baltijas Kausa Fonds,
    09-05-2012

    14./15.jūlijā Ķegumā jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijā notiks MX1 Pasaules čempionāts motokrosā. Līdz 10.maijam ir iespēja iegādāties ieejas biļetes par samazinātu cenu.

    Ir aizvadīti pirmie trīs posmi no kopumā sešpadsmit 2012.gada sezonas MX1 GP posmiem, kur šogad lielisku sniegumu MX1 un MX2 klasē ir parādījuši arī Latvijas sportisti.

    Lielākā ažiotāža nenoliedzami ir ap karalisko MX1 klasi, kurā pēc daudzu ekspertu vērtējuma šogad ir pēdējo gadu spēcīgākais sastāvs. Uz uzvarām katrā braucienā un posmu vērtējumā reāli pretendē teju desmit sportisti.

    Patīkami, ka šogad MX1 klasē visus ar augstu meistarību pārsteidz mūsu Matīss Karro, kurš visos posmos izcīnījis ieskaites punktus, ierindojoties tūlīt aiz pirmā pasaulē spēcīgāko motosportistu TOP 10.

    Starts pašmāju trasē Ķegumā latviešu sportistiem ir īpašs un satraukuma sajūtas raisošs notikums. Arī lielāka atbildība un vēlme parādīt labāko sniegumu savu līdzjutēju un atbalstītāju priekšā.

    „Ķegumā startēju jau no 50cm3 klasītes, un ar šo trasi man ir ļoti labas attiecības – tiešām patīk un ar baudu vienmēr startēju šajā trasē. Šī ir viena no labākajām Eiropas trasēm, līdz ar to Latvijas GP gaidu ar nepacietību. Ņemot vērā, ka sezonas laikā reti sanāk būt mājās – sacensības Ķegumā man personīgi ir svētki, kad varu satikties ar saviem faniem un sev tuviem cilvēkiem. Latvijas fani man vienmēr ir fantastiski palīdzējuši ar savu atbalstu trases malā, tāpēc ceru, ka uz MX1 Latvijas GP Ķegumā ieradīšos labā sportiskā formā un spēšu priecēt savus atbalstītājus”, tā par GP Ķegumā ar sajūsmu izsakās Latvijas ātrākais solo motokrosa sportists Matīss Karro.

    Arī MX2 klasē šogad ļoti labu sniegumu rāda jaunākais no brāļiem – Roberts Justs. Viņš norāda, ka ar katru nedēļu un katrām sacensībām uz motocikla jūtas arvien pārliecinātāks, kas ļauj vairāk atbrīvoties un iesaistīties cīņās ar konkurentiem par vērtīgajiem Pasaules čempionāta kopvērtējuma punktiem. Mērķis Robertam šajā sezonā ir cīnīties par kopvērtējuma pirmo divdesmitnieku.

    „Latvijas GP posmā noteikti ir lielāka atbildība un satraukums. Šis posms man personīgi liekas svarīgāks un īpašāks par pārējiem. Gatavošos Ķeguma posmam tāpat kā uz visām sacensībām. Taču, ierodoties mājās, ir jāpagūst satikies ar visiem atbalstītājiem, faniem, jo tā ir īpaša sajūta, kuru citos posmos nevar izbaudīt. Šobrīd strādāju, lai nostiprinātos pirmajā divdesmitniekā. Tā kā šobrīd esmu Latvijā, jo ar komandu nedosimies uz Meksikas un Brazīlijas posmiem, cītīgi izmantoju iespēju trenēties Zelta Zirga moto trasē. Cerams, tas dos kādu priekšrocību jūlijā Ķegumā”, tā savos iespaidos par gaidāmo Latvijas GP posmu un sezonas sākumu un plāniem dalās Roberts Justs.

    Daudzi prognozē, ka Matīss Karro MX1 klasē šajā sezonā pat varētu pacīnīties par pjedestālu kādā no GP posmiem. Varbūt tieši Ķegumā un saviem līdzjutējiem par prieku? Tieši tādēļ mums visiem tur ir jābūt un jāatbalsta mūsu spēcīgākie Latvijas sportisti!

    Latvijas GP posma ietvaros vienlaicīgi notiks arī Eiropas čempionāta posms 250cm3 klasē.

    Motocentrs „Zelta Zirgs” pēc daudzu sportistu, funkcionāru un līdzjutēju vērtējuma ir viens no labākajiem motocentriem Eiropā un pasaulē, bet MX1 Latvijas GP Ķegumā tiek atzītas kā vienas no labākajām sacensībām MX1 Pasaules čempionātā. To nosaka gan lieliskā motocentra infrastruktūra un sakoptā vide, gan interesantā trase un tās ideālā pārredzamība, kas ļauj līdzjutējiem sekot 100% visai sacensību norisei, gan arī teicamā sacensību organizācija apvienojumā ar lielisko pasākuma dienas kārtību, kas solās būt izcili interesanta motokrosa gardēžiem.

    Kā informē sacensību organizators Baltijas Kausa Fonds, tad šobrīd, līdz 10.maijam visiem Latvijas iedzīvotājiem, dažādām vecuma un sociālajām grupām, ir dota unikāla priekšrocība - iegādāties ieejas biļetes uz šo grandiozo pasākumu 14./15.jūlijā par samazinātu cenu. Līdz ar to, organizators aicina visus Latvijas iedzīvotājus izmantot šo iespēju un līdz 10.maijam apmeklēt Biļešu Serviss apkalpošanas centrus, iegādājoties ieejas biļetes par izdevīgākiem nosacījumiem. Protams, biļetes ir iespējams arī pasūtīt internetā.

    Vairāk informācijas www.bilesuserviss.lv, www.mx1latvia.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties