Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pirmo reizi Latvijā – KurlandStunt2012 – Ziemeļeiropas Streetbike freestyle čempionāts

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Stuntfighters Latvija,
    11-07-2012

    Šī gada skaļākais moto notikums Latvijā - Ziemeļeiropas Streetbike freestyle čempionāts KurlandStunt 2012. Pasākums norisināsies Ventspilī - ikgadējā Kurland Bike Meet festivāla ietvaros, kurš pulcēs vairākus tūkstošus Latvijas un kaimiņvalstu moto braucējus, motosporta cienītājus un entuziastus. Skatītājiem šī būs nebijusi iespēja pirmo reizi Latvijā vērot ne tikai mūsu sportistu izpildītos trikus, bet arī vērtēt citus augstas klases braucēju sniegumu.



    Dalībnieki:

    Jānis Rozītis (LV)
    Lauris Klebahs (LV)
    Raivis Ērmanis (LV)
    Jurij Verhovņikov (RU)
    Nikita Podolsky (BY)
    Aras Gibiezha (LT)
    Roman Dirin (RU)
    Juha Ruokolainen (FIN)
    Antti Laapanen (FIN)
    Joona Vattanen (FIN)
    Justus Vattanen (FIN)
    Dmitri Jagovkin (EE)
    Wojciech Kozioł (PL)
    Piotr Frąckiewicz (PL)
    Ritvars Bērzkalns (LV)

    Stāsta Jānis Rozītis: „Kurland Stunt būs pirmās tik liela mēroga sacensības Latvijā. Beidzot arī mēs varam uzaicināt ciemos labākos tuvāko valstu triku meistarus. Parasti stantraidings Latvijā aprobežojas ar manis rādītajiem trikiem, bet tagad būs iespēja vērot augstas klases meistarus no Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas. Katram braucējam ir savs braukšanas stils un individuāli triki, tāpēc būs interesanti vērot.”

    Pasākums tiek organizēts sadarbojoties ar Latvijas Motoklubu Asociāciju un Ventspils pilsētas domi, kura rūpēsies par skatītāju un dalībnieku drošību trasē un ārpus tās, kā arī nodrošinās čempionāta dalībniekus ar vērtīgām balvām. Īpaši interesantas sacensības padarīs extreme flow vērtēšanas kritēriji - tiks vērtēta triku sarežģītība, tīrība, atraktivitāte, riskantums. Tātad ekstrēmas sajūtas ne tikai braucējiem, bet arī skatītājiem – garantētas! Pasākuma kvalitāti un objektivitāti nodrošinās tiesneši no dažādām valstīm – Krievijas, Latvijas un arī Anglijas, kuras pārstāvis Sparky jau ir demonstrējis savas moto drifta spējas Latvijā.

    Ikvienam dalībniekam sevi būs jāparāda kvalifikācijā – katru dalībnieku vērtēs tiesneši, piešķirot punktus par veiktajām disciplīnām. Sīkāku informāciju par sacensību norisi, vērtēšanu un tehniskajiem nosacījumiem var iegūt sacensību nolikumā, Facebook mājas lapā: www.facebook.com/kurlandstunt

    Pasākuma norise: Ventspils, 20.-21. jūlijs, 2012
    Pasākuma organizatori: Stuntfighters TEAM Latvia
    Atbalsta: MCA, Ventspils pilsētas dome, motopower.lv
    Kontakti: Mārtiņš Ārents, 29217161


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties