Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Latvijas braucēju panākumi Austrumeiropas un Igaunijas streetbike freestyle čempionātos

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Latvian Streetbike Freestyle team ,
    17-07-2012

    2012. gada 1. jūlijā Krievijas galvaspilsētā Maskavā norisinājās Austrumeiropas streetbike freestyle čempionāta piektais posms. Sacensībās piedalījās vairāk nekā divdesmit augstākā līmeņa braucēju no Krievijas, Lietuvas, Latvijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Latviju kā ierasts pārstāvēja „Stuntfighters Team Latvia” komanda braucēji Lauris Klēbahs un Jānis Rozītis. Laurim izdevās sezonas labākais starts un finālā 4. vieta! Jānim, lai arī kvalifikācijā izdevās ierindoties otrajā vietā, finālā diemžēl kritiens un nopietns savainojums, kas liedza cīnīties par godalgotām vietām un sekojoša fināla brauciena neturpināšana. Taču, pateicoties augstvērtīgajiem un labi veiktajiem trikiem līdz kritienam, Jānim kopvērtējumā 6. vieta.



    Neskatoties uz Jāņa neveiksmīgo startu Maskavā, jau pēc dažām dienām Jānis bija gatavs startēt Igaunijas atklātajā čempionātā, kurā piedalījās spēcīgākie Igaunijas un Somijas sportisti. Latvijas labākais braucējs Jānis Rozītis nelika vilties un finālā 1. vieta!



    Šobrīd "Stuntfighters Team Latvia" komanda aktīvi gatavojas pašu organizētajam KurlandStunt2012 streetbike freestyle čempionātam, kas norisināsies no 20. līdz 21. jūlijam Ventspilī, Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojuma Kurland Bike Meet 2012 ietvaros. Vairāk informācija par sacensībām: http://www.facebook.com/KurlandStunt

    Martins Arents
    Latvian Streetbike Freestyle team "StuntFighters"
    Team manager
    www.stuntfighters.lv
    +371 29217161






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties