Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


N.A.Č. 5. posms s/k 333 26.08.2012

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • Durka.lv,
    21-08-2012

    26. augustā Sporta kompleksā 333 norisināsies Durka Racing NAČ piektais posms. Daudziem Durkas braucējiem jau labi pazīstamā, līkumainā un tehniskā trase arī šoreiz sola interesantas cīņas. Būtiskas korekcijas var ieviest laika apstākļi, jo slapjā laikā, kāds mūsu valstī pēdējā laikā valda regulāri, šie līkumi kļūst īpaši viltīgi. Daudziem vēl spilgtā atmiņā ir 2011. gada sezonas lietus gonka, kad Meistaru brauciens tika atsākts trīs reizes:

    https://vimeo.com/26126021

    Šoreiz uz starta, tāpat kā iepriekšējā posmā Biķerniekos, redzēsim Skūteru 50, Skūteru 70 un 70 Sport klasi, kā arī Motošosejas Tautas un Meistaru klasi. Šis posms Meistaru klasē sola cīņu bez kompromisiem, jo pirmo un otro vietu kopvērtējumā šķir tikai daži punkti. Gaidāms arī čoperu klases 3. posms - iepriekšējā posmā Jelgavā biežo pozīciju maiņu dēļ tieši šī - melno, skaļo, ādās un hromā tērpto moču cīņa - izvērtās par vienu no dienas interesantākajiem braucieniem.

    Meistaru un Tautas klases dalībnieki pie reģistrācijas saņems Motul Produkciju. Arī skatītājus aicinām būt klāt un atbalstīt savus favorītus, un, iespējams, iegūt kādu vērtīgu balvu skatītāju izlozē.

    Uzreiz pēc NAČ posma apbalvošanas ceremonijas 333 trases klajumu ar putekļiem un kaucošu riepu skaņu piepildīs supermoto braucēji. Visi atbraukušie aicināti vērot cīņas arī šajā disciplīnā. Tas būs pilnvērtīgs noslēgums motosporta piepildītai nedēļas nogalei Durka Racing zīmē.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties