Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Šī gada nogalē gaidāma jaunā „Benelli” motocikla koncepta debija

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    11-08-2008

    Šī gada nogalē, no 4.-9. novembrim, Milānā notiks starptautiskā motociklu izstāde „EICMA”, kurā „Benelli” motociklu ražotāji plāno prezentēt pavisam jaunu, 600 cm3 sporta motocikla prototipu.

    Galvenokārt topošais modelis atšķirsies ar pavisam jaunu 600 cm3 četru cilindru dzinēju, jo līdz šim „Benelli” sporta motocikli tradicionāli ir bijuši ar trīs cilindru dzinējiem.

    Paredzams, ka 2009. gada „Benelli 600” tiks aprīkots ar 16 vārstu, četru cilindru DOCH dzinēju ar tiešo degvielas iesmidzināšanas sistēmu un šķidruma dzesēšanu, kura jauda solās būt 125 z.s.
    Īpaši atšķirīga gaidāma arī jaunā modeļa šasija un balstiekārta, t.i., standarta alumīnija rāmja vietā, visticamāk, būs oglekļa šķiedras monokoks, kā arī vienpusēja aizmugurējā piekare, bet priekšējā – „Bimota Tesi”stilā ar amortizācijas sistēmu, kas atrodas zem dzinēja.

    Ņemot vērā, ka „Benelli 600” izstrādē piedalās arī Pjērluidži Markoni (Pierluigi Marconi), kas līdz šim strādāja „Bimota” kompānijā un izstrādāja arī „Tesi” modeļa konceptu, tad nebūs pārsteigums, ka abiem modeļiem galarezultātā būs vairākas kopīgas īpašības.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties