Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jauns Spyder ST tricikls no Can-Am

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    01-11-2012

    Populārajiem kanādiešu Can-Am Spyder RS un RT tricikliem 2013. gada modeļu klāstā pievienojusies jauna ST modifikācija.

    Jaunajam 'Sport-Touring' rodsteram ir atšķirīga, ērta ergonomika, regulējs vējstikls (10 cm diapazonā), salīdzinājumā ar RS versiju, tas ir par 12,5 cm garāks, kāju balstiem un stūres rokturiem ir pamainīta pozīcija, kas tricikla vadītājam nodrošina komfortablāku pozu braukšanas laikā, īpaši veicot lielākus attālumus.

    Spyder ST modifikācijai ir trīs versijas : ST, ST-S un ST-Limited. Standarta ST modelis ir aprīkots ar 998cm3 Rotax V-Twin motoru ar 'Ride-by-Wire' sistēmu, VSC (Vehicle Stability Control), ABS, TC(Traction Control), D.E.S.S.(Digitally Encoded Security System) un tas ir pieejams tikai vienā krāsā – Pure Magnesium Metallic. Koši dzeltenai ST-S versijai ir raksturīgi dažādi vizuāli pārveidojumi, vairāki oglekļa šķiedras apdares elementi un jau standartā tā būs aprīkota ar kruīza kontroli (pavisam tā ir pieejama divās krāsās : Circuit Yellow Metallic un Pure Magnesium Metallic). Savukārt ST-Limited modeli ir iespējams izvēlēties Pearl White vai Blackurrant krāsā, tam ir lielāks priekšējais bagāžas nodalījums, AM/FM audiosistēma ar iespēju pieslēgt iPod, Garmin Zumo 660 GPS sistēma ar Bluetooth.

    Visiem jaunajiem Spyder modeļiem ir raksturīga jauna šasija, pārveidota balstiekārta, jauni Brembo bremžu suporti, uzlabota ABS un motora vadības sistēma.

    Prognozētā cena sākot no 12 900 EUR








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties