Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Latvijas Motoklubu Asociācija (MCA) kļūst par LaMSF biedru

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (13)
  • Drukāt
  • Kaspars Kuļikovs, LaMSF ģenerālsekretārs,
    03-05-2013

    LaMSF prezidijs 2.maijā uzņēma „Latvijas Motoklubu Asociāciju” (MCA) LaMSF biedru rindās. MCA pārstāvis Nils Freivalds turpmāk būs viens no LaMSF Tūrisma komisijas locekļiem, kas pārstāvēs visu MCA biedru intereses mototūrisma jomā. (Tūrpmāk LaMSF tūrisma komisiju vadīs: Didzis Zariņš (vadītājs), Nils Freivalds, Jānis Dambekalns, Jānis Pagasts, Mārtiņš Gailis.)

    „Esam gandarīti, ka pēdējā mēneša laikā vairākkārtīgās tikšanās ar MCA vadību ir rezultējušās ar auglīgu diskusiju un savstarpēju līdzdalību sadarbībā uz Mototūrisma nozares attīstīšanu. MCA mototūrisma jomā ir milzīgs spēlētājs ar lielu lomu, tādēļ loģisks ir solis par MCA pārstāvja iesaistīšanu LaMSF Tūrisma komisijas darbībā” prezidija sēdes lēmumu komentē Dzintars Jaundžeikars.

    MCA ietilspt 23 motoklubi: MC Vēja Brāļu Ordenis, MC Hermejs, MC Brīvie Vanagi un daudzi citi motosporta aprindās zināmi motoklubi. MCA mērķis ir sekmēt Latvijas motoklubu sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, organizēt kopīgu atpūtu, piedalīties dažādos, tai skaitā starptautiskos motobraucēju pasākumos.

    LaMSF vadība cer uz sekmīgu un auglīgu turpmāku sadarbību!

    Informāciju sagatavoja:
    Kaspars Kuļikovs
    LaMSF ģenerālsekretārs
    kaspars@lamsf.lv
    29874628


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties