Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


BMW Motorrad un Dainese paziņo par sadarbību

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    29-07-2013

    BMW Motorrad un Dainese paziņojuši par sadarbību, kopīgi izstrādājot inovatīvus motobraucēju aizsargtērpus kompānijai BMW Motorrad.

    Kā pamatu izmantojot Dainese D-Air® Protect System, tiks izstrādāti BMW Motorrad motobraucēju aizsargtērpi ar pilnībā iestrādātiem piepūšamiem aizsargiem.

    Jau šī gada novembrī gaidāmajā EICMA izstādē plašākai publikai tiks parādīts pirmais kopdarbs – DoubleR RaceAir viendaļīgs ādas kombinezons ar D-Air® aizsargiem, kas izstrādāts sacīkšu braucējiem.

    Savukārt 2015. gadā plānots prezentēt Dainese D-Air® Street System, kuru BMW Motorrad klienti varēs iegūt saviem motocikliem. Tāpat BMW Motorrad un Dainese plāno turpināt sadarbību, strādājot pie citiem veidiem kā uzlabot un pilnveidot motobraucēju aizsardzību.

    BMW Motorrad ir vienīgā motociklu ražotāju kompānija, kas jau kopš 70-tajiem gadiem izgatavo pilnu motobraucēju aprīkojumu, sākot ar cimdiem un beidzot ar zābakiem, lielāko uzsvaru liekot uz to, lai motobraucēji šajā aprīkojumā justos komfortabli, tāpat arī, lai pēc iespējas samazinātu traumu gūšanas iespējas negadījumu laikā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties