Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Yamaha parādījusi savu konceptu MOTIV

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    06-01-2014

    Japāņu motociklu ražotāja kompānija Yamaha aizvadītā gada nogalē oficiāli izrādīja savu jaunāko veikumu – koncepta auto MOTIV.

    Jauno mazauto konceptu MOTIV Yamaha izstrādājusi kopīgi ar slaveno dizaineri Gordonu Mureju, un šajā procesā izmantota G.Mureja patentētā “iStream” tehnoloģija. Yamaha MOTIV pieejams divās versijās: viena - ar benzīna dzīnēju, kuras pamatā ir G.Mureja izstrādātais T25 prototips, savukārt otra – ar elektromotoru, kuras pamatā ir T27 prototips.

    Yamaha automašīnas versija ar benzīna dzinēju, aprīkota ar viena litra, trīs cilindru dzinēju, kura jauda ir 80 zirgspēki. Savukārt MOTV.e versijas elektromotora jauda ir 34 zirgspēki, un no 0-100 km/h tas spēj paātrināties 15 sekundēs, ar vienreizēju uzlādi tas solās veikt aptuveni 160 km lielu attālumu.

    Atšķirībā no G.Mureja dizainētajiem prototipiem, kuri ir trīsvietīgi, Yamaha MOTIV koncepta automašīna ir divvietīga, vairāk atgādinot Smart kompaktās automašīnās. (Arī to aptuvenā cena tiek prognozēta kā Smart FourTwo.)

    Ja divvietīgais mazauto Yamaha MOTIV koncepts nonāks līdz sērijveida ražošanai, tad pie pircējiem tas varētu nonākt 2016. gadā.






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties