Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Šonedēļ Ventspilī vērtēs Gada motociklu

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • www.delfi.lv,
    13-05-2015

    Sākoties pavasarim un moto sezonai, 16. Maijā, no plkst. 11 līdz 13, Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks konkurss \\\"Latvijas Gada motocikls 2015\\\", kura rezultātā tiks noteikts labākais mūsu valstī pie ražotāju dīleriem nopērkamais motorizētais transportlīdzeklis uz diviem vai trim riteņiem.

    "Latvijas Gada motocikls 2015" apbalvos labākos kategorijās "Ielas, ceļojumu motocikli", "Šosejas sacīkšu motocikli", "Motokross", "Enduro apvidus motocikli" un "Retro motocikli". Pēc ventspilnieku balsojuma tiks apbalvots arī "Ventspils mocītis 2015".

    Pasākuma apmeklētāji tiks iepazīstināti ar motociklu modeļiem, kas piedalās konkursa balsojumā, kā arī ar žūriju, kas vērtē šos spēkratus (tās priekšsēdētājs – Latvijas Motoklubu asociācijas un Vēja brāļu ordeņa prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis). Piedzīvojumu parkā būs iespēja uzzināt par kritērijiem, modeļu īpašībām, varēs saņemt kompetentu informāciju par motociklu kustību un tūrsima iespējām Latvijā.

    "Pasākuma mērķis nav izcelt vienu vai otru motortehniku, bet gan pievērst cilvēku uzmanību brīnišķīgai iespējai ceļot ar motociklu, būt ciešā sasaistē ar vasarīgo pasauli un izvēlēties sev atbilstošu braucamo uz diviem riteņiem ar motoru," uzsver konkursa iniciators un pasākuma vadītājs Arnis Blodons.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties