Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pārdots pirmais Igaunijā izgatavotais motocikls

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    07-09-2015

    Pie sava jaunā īpašnieka septembra sākumā nonācis pirmais igauņu uzņēmuma Renard Motorcycles izstrādātais un izgatavotais motocikls.

    Pēc 70 gadiem Igaunijā atjaunojot Renard zīmolu, uzņēmēju, dizaineru un sacīkšu inženieru komandas mērķis ir bijis atjaunot to, kas kādreiz bija un parādīt to no jauna cilvēkiem.

    Igaunijā izgatavotais Renard GT motocikls ir aprīkots ar “Moto Guzzi Quattrovalvole” divcilindru 1326 cm3 motoru, kura jauda ir 123 zirgspēki un 134 Nm griezes moments pie 5600 apgr./min., un ar sešpakāpju pārnesumkārbu. Priekšā tam ir 120/70 x 17 riepa, bet aizmugurē - 190/55 x 17. Tā gabarītu izmēri (garums, augstums, platums) – 2100x990x840 mm. Maksimālais braukšanas ātrums tam ir 250 km/h.

    Pēc ražotāju teiktā, jaunais Renard GT motocikls ar pilnu degvielas bāku sver tikai 200 kilogramus, jo tā izstrādē daudz izmantots karbons. Turklāt šī “inženierijas meistardarba”(kā to dēvē pirmais Renard GT pircējs Antons Soldunovs) izgatavošana ilgst vismaz trīs mēnešus, jo katra Renard motocikla tapšana ir roku darbs.

    Renard GT cena gan oficiāli nav nosaukta, bet, ņemot vērā tā izgatavošanā izmantotos izejmateriālus un pašu izgatavošanas procesu, tā ir būtiski augstāka nekā tamlīdzīgiem citu zīmolu sērijveida motocikliem.















    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties