Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Honda Motor” šogad tikai nedaudz krities motociklu noiets

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    08-12-2008

    Kā zināms globālās ekonomiskā krīzes rezultātā jau lielākā daļa auto ražotāju ir paziņojuši par šī gada straujo pārdošanas apjoma kritumu. Un nenoliedzami šī negatīvā tendence ir skārusi arī moto industriju, par kuru pagājušā nedēļā paziņoja arī „Honda Motor”.

    „Honda Motor” vadības pārstāvis pārdošanas apjoma samzināšanos izskaidro ar daudz stingrākiem kredīta vai līzinga izsniegšanas kritērijiem, ko, kā zināms, izraisījusi globālā ekonomiskā situācija.
    Tomēr kompānija cer, ka no 2009. gada 31. marta, kad beigsies tekošais „Honda” finanšu gads, jaunajā gadā izdosies vismaz saglabāt iepriekšējā gada pārdošanas rādītājus, jo kopumā vērtējot, auto industriju šī ekonomiskā krīze ir skārusi daudz skarbāk nekā moto industriju, tāpēc pārdošanas apjomu kritums arī ir tikai nedaudz mazāks nekā pērn.

    Kompānija prognozē, ka līdz nākamā gada marta beigām pārdotās mototehnikas apjoms varētu būt 10 miljoni 835 tukstoši eksemplāru (pagajušā gadā tika pārdoti 13,47 miljoni), kuru lielākoties nodrošinās Āzijas valstu tirgus, informē Motonews.Ru.

    Lai nerastos saražoto modeļu pārpalikums, ņemot vērā pašreizējo pieprasījumu, „Honda” jau ir ierobežojusi mototehnikas ražošanas apjomu, uz laiku pārtraucot darbību rūpnīcās Brazīlijā un Lielbritānijā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties