Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Vecrīgā atklāj jaunu Harley-Davidson veikalu

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Baiba Beļinova, Harley-Davidson Latvija,
    05-02-2016

    SIA Motofavorīts, Harley-Davidson oficiālais pārstāvis Latvijā, janvārī, pašā Vecrīgas sirdī Kaļķu ielā 12/14 atvēra vēl vienu Harley-Davidson veikalu - Fashion Shop Vecrīga. Šeit ikvienam šī zīmola fanam iespējams iegādāties apģērbus, aksesuārus un suvenīrus.

    “Unikāls gadījums, kad Harley-Davidson ir piekritis kādās citās, ar motocikliem nesaistītās, telpās izvietot savu pārstāvniecību. Eiropā šādu precedentu nav. Tas ir jauki, ka ceļojošie tūristi, ar motociklistu pieredzi, Rīgas centrā varēs iegādāties apģērbus un suvenīrus, nofotografēties pie Harley-Davidson Latvija filiāles vecpilsētas centrā", komentē SIA “Motofavorīts” valdes priekšsēdētājs Gatis Panavs.

    Pasākuma atklāšanu apmeklēja ar motociklu dzīvi saistītas personas – Harley-Davidson moto klubs H.O.G. Latvija, moto instruktors Uģis Spēlmanis, VAS “Valsts Nekustamie Īpašumi” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Tols ar kundzi Līgu, Raimonds Ungurs - restorāna “Moonshine” īpašnieks, TV raidījums “Motociklisti” un tā veidotājs Arnis Blodons, žurnālisti, kas padalījās savos iespaidos.

    Raimonds Ungurs restorāns “Moonshine” īpašnieks: "Sirds lieta ir rokenrols, amerikāņu auto. Harley-Davidson ir par atraktīvu un radošu vidi, kuru motobraucēji tikai pozitīvi papildinās. Tāpēc esmu priecīgs, ka Harley-Davidson ir devis piekrišanu atvērt savu nelielo pārstāvniecību arī "Moonshine" telpās. Tas nav bizness, tas drīzāk ir dzīvesstils.”

    "Motobraukšana bija sapnis mums abiem. Un tad, draugu sakūdīti, izšķīrāmies par vadītāju licences iegūšanu.” Mārtiņš jau rudenī ieguva tiesības vadīt motociklu. Līgai šī atklāsme vēl priekšā pavasarī. “Neapšaubāmi, sapnis ir braukt ar Harley-Davidson motociklu. Pagaidām iemaņas slīpēsim ar ielas motociklu un tad, kad iemaņas būs pieslīpētas, skatīsimies uz ceļojuma tipa Harley-Davidson. Jauki, ka ir vieta centrā, kur pie kafijas tases var arī par motocikliem pasapņot," tā Mārtiņš un Līga Toli.

    Uģis Spēlmanis: "Galvenais, ko novēl visiem , kuri grib braukt - neatkāpies no sapņa. Vieta centrā ir jauka, varbūt cenas ikdienas cilvēkam šķitīs paaugstākas. Bet tā - viss, kas saistīts ar motocikliem ir super!”

    "Ir forši, ka varam pasapņot par motocikliem. Harley gan ir noteikta gada gājuma braucējiem, kuriem nekas vairs pasaulei nav jāpierāda. Kā liecina CSN statistika, tad šie braucēji nepatikšanās iekuļās reti.Vieta krāsaina, ar savu auru” tā moto eksperts Oskars Irbītis.

    "Svarīgi apzināties, ka Harley-Davidson kā motociklu zīmols, ir ieguvis daudz plašāku jēdzienu. Ne tikai transporta līdzeklis, bet veselas izklaides industrijas, kultūras un "esmu citāds"simbols. Šodien mēs ar motociklu ne tikai ceļojam, pavadām nedēļas nogales, tas ir sava veida sociālais medijs. Un nu vecpilsētā ir savs stūrītis, kur satikt draugus, papļāpāt par motocikliem un nofotografēties uz leģendas fona. Vieta, kura būs daudzās Rīgas viesu fotoatmiņās. Kopā, iespējams, ar mūsu sejām apcerot kārtējo motocikla braucienu" komentē kaislīgs moto braucējs un TV radiījuma 'Motociklisti” veidotājs Arnis Blodons.

    Bildes no atklāšanas: ŠEIT


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties