Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jaunie BMW F 700 GS, F 800 GS un F 800 GS Adventure

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (6)
  • Drukāt
  • Inchcape BM Auto,
    19-07-2016

    Jaunie BMW F 700 GS, F 800 GS un F 800 GS Adventure – spēcīga rakstura motocikli ar optimizētu funkcionalitāti. Gadu gadiem F sērijas GS modeļi ir snieguši bezrūpīgu motobraukšanas baudu un sportisku dinamiku uz ceļa, to kombinējot ar gatavību nopietniem ceļojumiem un kompetenci bezceļā. 2017. modeļu gadā BMW Motorrad šīs veiksmīgo vidējās klases motociklu īpašības ir pacēlis vēl augstākā līmenī.



    Optimizēta funkcionalitāte

    Gadu gadiem F sērijas GS modeļi ir snieguši bezrūpīgu motobraukšanas baudu un sportisku dinamiku uz ceļa, to kombinējot ar piemērotību nopietniem ceļojumiem un īstu kompetenci bezceļā. 2017. modeļu gadā BMW Motorrad šīs veiksmīgo vidējās klases motociklu īpašības ir pacēlis vēl augstākā līmenī.
    Tāpat kā iepriekš, jaunais F 700 GS pārsvarā ir adresēts tiem braucējiem, kam patīk enduro motocikla sniegtās izjūtas, bet nav izšķirīgi svarīgas bezceļa spējas. F 700 GS spēcīgās puses ir zems sēdeklis, vispusība, vairāk nekā pietiekama jauda, kā arī izcila degvielas ekonomija un piemērotība ikdienas braucieniem.

    Jaunais F 800 GS piedāvā priekšzīmīgu uzvedību uz ceļa, piemērotību ceļošanai un izteiktu bezceļa talantu, savas īpašības kombinējot klasei jaunā līmenī

    Bāzēts uz F 800 GS, modelis F 800 GS Adventure piedāvā jo īpašu piemērotību ceļojumiem pašos nomaļākajos planētas nostūros. Motociklistiem, kuri aizraujas ar bezceļu, pasaules apceļotājiem un enduro tūristiem F 800 GS Adventure vidējā klasē pilnībā iemieso BMW GS Adventure koncepciju.

    Adaptācija atgāzu normatīvam EU4

    Labi pazīstamais divcilindru dzinējs ar darba tilpumu 798 cm3 2017. modeļu gadā ir adaptēts atgāzu normatīva EU4 prasībām. Vizuāli izplūdes sistēma izceļas ar jaunas formas klusinātāju. Pārveidots ir arī Akrapovič ražojuma HP sērijas sporta klusinātājs, kas pieejams kā BMW Motorrad oriģinālais aksesuārs.

    Elektroniskā drosele vēl labākai dzinēja atsaucībai, braukšanas režīmi Rain, Road, Enduro un Enduro Pro braucēju individuālai izvēlei

    Elektroniskais droseles kontrolieris tagad signālu no sensora gāzes rokturi nodod tieši dzinēja vadības sistēmai, bet tā droseles mehānismam. Rezultātā ir iegūta iespēja vēl precīzāk kontrolēt dzinēju un uzlabota dzinēja atsaucība. Papildus jaunā sistēma ļāvusi ieviest braukšanas režīmus Rain un Road braukšanai pa slapju vai sausu ceļu, kā arī režīmu Enduro un Enduro Pro (pieejami kā papildu aprīkojums tikai ar F 800 GS / F 800 GS Adventure), kas radīti vieglākai vai intensīvākai motocikla vadīšanai bezceļa apstākļos.

    Instrumentu panelis ar jauniem mērpulksteņiem un vēl izvērstāku informāciju

    Jaunie F 700 GS, F 800 GS un F 800 GS Adventure ir aprīkoti ar jauna dizaina mērpulksteņiem, kuru rādītājus tagad nolasīt ir vēl vieglāk. Papildus tam instrumentu panelī iekļauts dzinēja kļūdas indikators, kas apliecina, vai dzinējs strādā atbilstoši EU4 normai, savukārt displejā blakus spidometram un tahometram ir iekļauta informācija par izvēlēto braukšanas režīmu.

    Dinamiski krāsojuma un stila varianti vēl vairāk izceļ modeļu atšķirīgo raksturu

    Atbilstoši F 700 GS un F 800 GS individuālajām iezīmēm katra modeļa raksturs vēl vairāk izcelts ar trim krāsojuma/stila variantiem. BMW F 800 GS Adventure gadījumā divi krāsojuma varianti papildināti ar galvanizētiem radiatora dekoratīvajiem elementiem, jaunu gaisa filtra kastes pārsegu un jaunu aizdedzes slēdzenes ietvaru.

    Jaunumu īsais pārskats:
    – adaptācija atgāzu normatīva EU4 prasībām;
    – jaunas formas klusinātājs un Akrapovič ražojuma HP sporta klusinātājs kā BMW Motorrad oriģinālais aksesuārs;
    – elektroniskā drosele labākai dzinēja atsaucībai un vadībai;
    – braukšanas režīmi Rain un Road kā standarta aprīkojums. Braukšanas režīmi Enduro un Enduro Pro (tikai F 800 GS / F 800 GS Adventure) kā papildu aprīkojums;
    – instrumentu panelis ar jauniem mērpulksteņiem, dzinēja kļūdas indikatoru un displejs ar braukšanas režīmu indikāciju;
    – dinamiska krāsojumu un stilu koncepcija;
    – sānu atstarotāji uz priekšējās dakšas.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties