Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


1836 ceturtā ekspedīcija, trešā diena

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Jānis Straupe, Kurbads un Ko SIA,
    12-09-2016

    Mūs modina ozola biezo, samtaino lapu čuksti un Antoņinas āmura metāliskā skaņa, dzenot mietu rīta ganībās.

    Svaigs, silts piens un ugunskurā cepti kartupeļi ir mūsu brokastu piedāvājumā. Niknais Barboss jau kļuvis par uzticamāko draugu un neatkāpjas no mūsu nometnes ne soli.

    Antoņinas bērni ir izklīduši pa plašo Eiropu darba meklējumos un atgriezties šobrīd nedomā. Vasarās vēl pa reizei ciemos atbrauc mazbērni, kuri izglīto par jaunākajām tehnoloģijām un šovasar pat iemācījuši ķert pokemonus!
    Šodien mūsu galamērķis ir Alūksne, kur Renāra vecāku mājās arī atstāsim močus līdz nākamajai ekspedīcijai. Haskijiem un Yamahai ir nepieciešama apkope, remonts un riepu maiņa, kas tiks veikta Renāra tēva virsvadībā.
    Līdz Alūksnei, protams, braucam pa pielijušajiem meža ceļiem un laukiem, pilsētā, kurā šodien ir kapusvētki, iebraucam ap pusdienas laiku.

    Mazgātuvē noskalojam dubļus un braucam ciemos. Renārs Kārkliņš tēva mājās garāža ir kā svētnīca močiem un te arī paliek skaidrs, no kurienes radusies Renāra mīlestība pret tiem.

    Aigars Kārkliņš izcīnījis PSRS čempiona titulu gan skutera braukšanā, gan autosportā. Mīlestība pret tehniku parādījusies jau agri, jo bērnību Aigars pavadījis Jaunalūksnē un netālu no mājām bijusi autotrase. Šobrīd Aigars aktīvi darbojas garāžā, kurā tiek restaurēta dažāda tehnika, sākot no jaunību dienas Javiņas, beidzot ar vairākiem spēkratiem, kuri jau no bērnības ir bijuši vēlmju sarakstā, piemēram, Iž Planeta. Brīvdienās Aigars kopā ar sievu dodas gan tuvos, gan tālos motoceļojumos. Garākiem tūrisma braucieniem garāžā tiek gatavota automašīna Ņiva, kura atvieglos ceļošanu, jo tad pie stūres varēs piesēsties arī sieva Evi!

    Aigars arī veic Haskiju apkopes, pārbauda to tehnisko stāvokli, maina eļļas, apjož tos ar jaunām pastalām, proti, jaunām, enduro ceļiem piemērotām riepām, un papildus drošībai riepās tiek ievietotas biezākas kameras.

    Namamāte izvārījusi gaileņu zupu un mūs karaliski uzņem pie pusdienu galda.






















    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties