Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Turpinām atbalstīt Matīsu Karro!

[1-20]  21-40  [41-48] 

SIMC, 12. Nov 2010, 19:07

Arcy Tu tak esi īstens latvietis!

Tu uzraksti, ķip nu jā viss desās, lai čalim veicas, man jau neskauž un tā...............

A BEIGĀS TOMĒR PIEMETINI, NU ES JAU TOMĒR NESTBASLTĪTU


nemidoff, 12. Nov 2010, 18:32

Vispār pa lielam piekrītu Archy

Archy96, 12. Nov 2010, 18:02

Labi, tauta, bez stresa , forums tāpēc arī ir forums, ka cilvēki dalās ar saviem viedokļiem, un viedokļi ,kā zināms, mēdz būt dažādi un ne visiem patīkami,

lai jau čalim izdodās kaut kur tikt tālāk uz augšu, ne jau man skauž vai tas uztrauc, bet tomēr uzskatu, ka palīdzību vairāk jāsniedz tādiem cilvēkiem, kuriem tā tik tiešām ir vitāli nepieciešama

EEriks, 12. Nov 2010, 17:53

man garso alus bet nu no ta lata par bomzi nepaliksu,valsti ir tada situacija ka bez ziedosanas daudzas lieta nekustas,neskaitu kam un kad kauko ziedoju,gan tantinai gan berniem gam matisam,sita skelsanas starp moto tautu ir latviesu gara,skauz vai ka savadak bet man nav zel,sodien nedzersu alu tas ari viss

uldens2, 12. Nov 2010, 17:51

Ka tirgus tantes.Negribi neziedo to naudu.Katrs ar savu piķi dara ko grib

smukapele, 12. Nov 2010, 17:43

Eh, latvieši...
Stanteriem metās neviens nečīkstēja, ar ko Karro sliktāks??
Piezvanīju, nospamoju soc. tīmekļos. Gribas, lai LV vārds pasaulē skan ar ko pozitīvu nevis Nasing spešal vai Dižķibeli.
Ja arī nesavāks tos 150k, lai par manu ziedoto latu ielej bendžu!

SIMC, 12. Nov 2010, 12:43

Atbalstīt vai neatbalstīt, tā ir katra paša brīva izvēle!!! Mēs būsim pateisi priecīgi un pateicīgi tiem, kas atbastīs!
Šī ir tā iespēja, kāda vēl nav bijusi nevienam latvijas motosportistam un diezvai vēl kādam tuvākajā laikā būs!

Ja kāds grib ziedot dzīvnieku patversmi vai kādam citam , pasarg Die's, malači ka kko atbastat!

Šinī gadījumā ir stāsts par Matīsa Karro LIELO IESPĒJU!

Archy96, 12. Nov 2010, 11:56

+1 Mexican.

Tieši tā, pārdod savu dzīvokli, paņem kredītu, domā pats kā to kāpostu sagrabināt, sorry, bet braukšana pasaules līmeņa gonkās nav pirmās nepieciešamības prece un bez tā var arī iztikt, var izvirzīt piezemētākus un pieticīgākus mērķus savai motosportista karjerai, par tiem 150000 var gadus 20 braukt visos iespējamajos LV čempjos kamēr nelabi metās

ggg - mēs te nerunājam par mani, kas būtu ja būtu, un pat je es braukt visās vietējās gonkās tikai pa spici un būtu tik kruts, ka nelabi metās, i prātā tāda domā neienāktu, prasīt lai man samet piķi, jo redz esmu tik nenormāli kruts, ka vietējā mēroga sacenes man pa švaku un gribās maukt teiksim IDM vai R6 CUP

Kā jau teicu, tas tīri mans viedoklis, tā kā neapvainojās..................

mexican, 12. Nov 2010, 11:35

Nu nez, jauns cilvēks - rokas, kājas ir tikai pietrūkst 150k, lai nopelnītu vēl naudu un varbūt kādu gabaliņu slavas. Nu un ja nedod Dievs čalis noplūks uz aci kādā liela mēroga sacensībās, ko tad? Tad mēs atkal metamies nepieciešamajai operācijai kādā vācijas klīnikā vēl to pašu summu? Tā sanāk, jo visu naudu kas viņam ir un ko iedevuši sponsori viņš būs sapiķojis par iespēju braukt zem suzuki karoga.
Plančeks tāds
step 1: Mājas lapā norādīti 20 sponsori (7500 no deguna un gatavs pīrāgs).
step 2: pārdod dzīvokli, sāc īrēt, un tas jau ir kā minimums 10% no vajadzīgās summas.

Ziedot tādiem mērķiem nav īsti pareizi, kamēr 15% civlēki latvijā cieš trūkumu, tad jau labāk piekrāmēt Maximā palīdzības paku trūkumā nonākušajiem ļaudīm, vai bērnu namiem, kuriem toč viss ir slikti požizņi.

Nu un ja arī cilvēku nav žēl, tad redzkur numuriņš 90006083 dzīvnieku patvermei, tur čaļiem rieksti salst, un gribās rīt tā ka acīs cērtās, plus vēl drošas izredzes tikt iemidzinātiem.

Kurai no minētajām kategorijām būs vislielākais labums no mana 1 lata?

P.S. Shalom!

SIMC, 12. Nov 2010, 11:03

Viss ir desās!! Ir pilnīgi saprotama cilvēku vēlme zināt to, kurp aiziet viņu naudiņas, kā arī viss, kas ar to naudiņu notiks

Ja ir jautājumi, ieteikumi utt, droši rakstat! Centīšos/simies atbildēt.

Kā arī, ja ir kāds MARKETINGA spečuks ar pieredzi sponsoru piesaistīšanā, WELCOME on board, meklējam šādu speciālistu, atalgojums pēc padarītā!

Paredzamais darbs: sponsoru apzināšana, piesaistīšana, Matīsa PR tēla veidošana (pasākumi, promo materiāli, raksti, kontakts ar medijiem utt), fanu organizēšana ..... Man jau liekas, ka tas varētu būt gana interesants darbs!

shkapars, 12. Nov 2010, 10:32

SIMC ir oficiālais Matīsa komandas pārstāvis, tā ka droši lasiet to kā Matīsa textu

spoks, 12. Nov 2010, 10:27

ok, viss skaidrs! Problēmu nav un neviens te negrib kašķēties, vienkārši nav tā, ka daudz naudas un vienīgais, kam ziedot, tāpēc ir normāli, ka ļaudis vēlas zināt dažas nianses.

Īstenībā jau būtu daudz labāki rezultāti, ja pats Matīss komunicētu šajā visā un arī iepostētu, kas un kā... tā teikt "būtu tuvāk tautai" šādā lietā, kā to darīja piem. Jānis Rozītis (Stuntfighters Latvia). Man domāt, lai cik Matīss ir aizņemts, viņam vajadzētu atrast tam laiku

shkapars, 12. Nov 2010, 10:02

reku bišķi plašāks apstāsts par šo akciju http://www.moto-x.lv/forums/viewtopic.php?t=7069

ja cilvēki baidās, ka Matīss saziedoto naudu var notērēt aliņos, tad nevajag ziedot. Jebkurā gadījumā tā nauda aizies sportista attīstībai. Nu man personīgi ir daudz interesantāk skatīties gonku, ja tur brauc kāds savējais. Piedevām augstākajā līmenī.

SIMC, 12. Nov 2010, 10:01

Īsumā par atbalsta akciju!

Tā radās tikai un vienīgi ar mērķi savākt naudiņu, lai Matīss varētu nākamgad startēt augstāka līmeņa komandā nekā šogad.
Par cik SUZUKI rūpnīcas komanda izteica Matīsam šādu piedāvājumu (viņi tādu viennozīmīgi neizsaka kuram katram, tikai tādiem, kas to ir pelnījuši),kā "LATIŅA" arī tika nosprausta tie 150k EUR. Atbildot uz iepriekš izskanējušiem jautājumiem par to, kas notiks ja šī nauda netiks savākta. Ir vēl vairākas komandas kuras ir izrādījušas interesi un kuru sastāvā Matīss varētu nākamgad startēt, bet tās nebūt nav tik augsta līmeņa kā rūpnīcas SUZUKI.

Takā MOTOGARDĒŽI spļaujam rokā, spiežam pa pogām uz aiziet: "Kopā mēs to varam!"


p.s Un gadījumā, ja nu kāds indivīds gribēs saņemt atpakaļ savu naudiņu ................ nekādu kreņķu tas tiks nokārtots !

p.s.s Nav tā ka tagad katru gadu mums būs jārīko šādas akcijas. Jo startējot tik spēcīgā komandā Matīsam ir reāla iespēja cīnīties par TOP vietām PČ un pēc šādien sasniegumiem viņš jau pats varēs diktēt un izvirzīt noteikumus. Spilgts piemērs ar Boriševu, ar kuru Matīss pagājušajā sezonā cīnījās plecu pie pleca. Bobriševs savāca 150k tika labā komandā uzrāva rezultātu un lūk, nākamgad jau pats pelnīs!!

SĪKĀKA INFORMĀCIJA: www.matisskarro.com

ggg, 12. Nov 2010, 09:27

Esmu paarliecinaats kad nauda taapat aizies sportaa,un Matiisa karjeras izaugsmee...

MotoParts, 12. Nov 2010, 09:15

Archij, tad ziedo bērnunamam, kur kreņķis? Matīsa komanda ir vērsusies gan pie valsts, gan pie lielajiem sponsoriem, šī akcija ir noorganizēta paralēli.
Un padomā, vai Tev kā kaislīgam motociklistam un nodokļu maksātājam, ir patīkamāk, ja valsts uzņēmums Tavā vietā izlems šādu summu novirzīt piem.kādam daiļslidotājam? Bet te Tev ir dota iespēja izēlēties kā tērēt savu latu - Matīsam, tantiņai uz ielas, aliņam vai daiļslidotājam.

_ix_, 12. Nov 2010, 09:11

godiigi sakot man ar vienmeer ir intereseejis jautaajums ko uzdeva Marts
cita lieta kad tiek ziedots peec principa pilniigi pajaat cik saziedosi, tjip cik buus tik pietiks,

spoks, 12. Nov 2010, 09:05

kopumā visu atbalstu Matīsam, bet Marta jautājums arī ir aktuāls- kas notiks ja nesavāks vajadzīgo summu, savāks piemēram 20 tūkstošus ko cilvēki būs saziedojuši?!

Varbūt pats Matīss var šeit ienākt un atbildēt... tomēr viņam jau mēs metam šo naudu!

MP, 12. Nov 2010, 08:50

+1 ggg

ggg, 12. Nov 2010, 08:33

Archy96,tad kad tu no amatiera'smilshukastes' vidusliimena buusi sasniedzis kautkaadu vismaz veeraa nemamu rezultaatu,tad tu arii vareesi plaatiities kur un par kaadu naudu tu brauc
nejauc pavisam dazaadas lietas
tad kad tu izaugsi un MOTO GP saaksi sisties desmitniekaaa es tev paarskaitiisu 1000Ls.goda vaards

[1-20]  21-40  [41-48] 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties