Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


MX1 Latvijas Grand Prix izceļas ar dramatisku cīņu

 1-6 

Naits, 16. Jul 2012, 20:18

Morsīt gaidam bildes

raido, 16. Jul 2012, 17:32

Tas bija Gotjē Polēns ar zaļo kawasaki, 21. numurs, kas Kairolī blakus piezemējās.

UDT, 16. Jul 2012, 16:43

Izskataas ka laikam jau nav starpiibas GP vai LAMA, tas ar to zaljo kawasaku gandriiz uzleca Kairoli virsuu kameer tas moci darbinaaja, 100 % leca zem dzeltenaa karoga. Neticaas ka neraadiija tajaa briidii.

Morsitis, 16. Jul 2012, 15:14

Morgen! jā gonka bij interesanta, no tā brīža, kad Cairoli nožāvās. Pieļauju, ka šamā kritiena bildes citiem fotogrāfiem nav... vismaz nevienu tuvumā nemanīju.
MX2 otrais brauciens bij skarbs... čaļiem pa dubļiem sanāca pērties pamatīgi. Varēja redzēt, ka daudziem vienkārši beidzās fziskais un ir spiesti izstāties. Bet nu kapāja godam.

pilnigsMX, 16. Jul 2012, 14:17

Līderu kritieni Ķegumā ..... http://adrenalin.lv/?lapa=adrenalin_news&id=675

Naits, 16. Jul 2012, 11:26

Sacensības bij labas un interesantas.
Mani novērojumi no iekšpuses:
1. Viss noritēja daudz mierīgāk un bez stresa nekā citus gadus, gan no sportistu puses gan no trases un tiesnešu puses.
2. Sportistiem tehniskā kontrolē ir mazāk problēmu ar formāliem sīkumiem, tik kā parasti izceļas mūsējie(šoreiz Macuks)
3.Sportisti, mehāniķi, Treneri un menedžeri atzina trasi par labu un interesantu un laika apstākļi bij labvēlīgāki sportistiem, kā citus gadus. Tik MX2 otro braucienu dabūja braukt pa riktīgi slapju trasi. Arī apļu laiki bij labāki kā pagājušo gad, kad bij drūms karstums.
Par Macuku, vajag sakārtot to kas galvā un tad varētu būt mazāka iespējamība kļūdīties un padoties emocijām. Gan jau izaugs. Novēlu veiksmīgi izveseļoties un skaties ka nākamreiz vispār nedabon pa ausīm, par nesportisku uzvedību un izrunāšanos tehniskās kontroles laikā. Man jau ne silts, ne auksts, bet Tev noteikti nav vajadzīgi lieki sodi par muļķīgām lietām. Neredzu problēmu sagatavot numuru fonus un numurus pareizā krāsā, jo tas jau ir drošības, kontroles vajadzībām. Lai Tiesneši varētu operatīvi un pareizu info nodot kam nepieciešams. Sportistu daudz un fonu krāsas ir tās kas atšķir Jūs pa klasēm, jo numuri var sakrist.
Vispār ieteikums sportistiem un menedžeriem: Paņemiet kādreiz un pašķirstiet noteikumu grāmatas. Ir dzirdēti tik apsurdi stāsti ka sportists piebrauc pēc gonkas un prasa kāpēc viņam vairākus apļus traucē braukt ar zilo karogu (Latvijas ziemas gonka kvadras)Pa lielam nekas nemainās no gadu uz gada, taču tomēr izmaiņas ir. Un nav jau pārliecības ka kāds no jaunajiem sportistiem, kas pa mūsu krūmu gonkām braukā vispār kādreiz ir mācījies noteikumus.

 1-6 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties