Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Par nepieciešamību zināt dažus tiesiskos aspektus un motocikla apturēšana

 1-17 

Kapralis, 28. Sep 2014, 19:15

Paldies par rakstu!

Gliemiezis, 28. Sep 2014, 12:07

Kas tad ar FENIEM Vai tas ir 100% pieradijums?

zobufeja, 23. Sep 2014, 17:42

Paldies par rakstu

instruktors, 22. Sep 2014, 22:26

Tas parāda tikai to cik kompetenti ir mūsu CP un viņa visatļautība,ko grib to dara!

SpOrcMeN, 22. Sep 2014, 19:21

varu papildinat par šo :
3. Motocikla vadītājam ir tiesības protokolam pievienot paskaidrojumus un piezīmes. Ja vadītājs nepiekrīt protokolam, tad protokola parakstīšanas brīdī protokolā vismaz jāieraksta "protokolam nepiekrītu". Jāatceras, ka protokola parakstīšana bez iebildumiem un piezīmēm vēlāk pamatā tiek traktētā kā piekrišana protokolā norādītajam pārkāpumam.

Man bija ta ka aptureja un milji parunajamies pec ka policists teica ka bus bridinajums un punktu nebus un aizgaja. Es apgreizos viena vieta un man likas ka mans parkapums ir tads ka uzbraucu uz linijas nepartrauktas jo zimi apgriezzties aizliegts neaceros, bet tur no tas ielas kuras krustojuma es apgriezos T veida nedriksteja taisit kreiso ,bet es principa uz tas ielas nemaz neparadijos un to zimi nemaz nevareju redzet jo braucu taisni un vienkarshi apgreizos nedaudz uzbraucot uz linijas .nu tad luk shis policists aizgaja un velak pie manis pienaca jau vinja paligs manami jaunaks - stazhieris laikam un baza man protokolu kur bija uzrakstits pavisam kas cits ka es braucu pa citu ielu pavisam pa kuru es nemaz nebruacu un ka uztaisiju kreiso kur to darit nevar. Es teicu paga paga ta tachu nebija - vinsh saka es neko nezinu ko jus tur ar otru parinieku runajat rekur ir shads protokols. Es parakstiju bet nepierakstiju ka nepiekritu - nezinu kapec toreiz, bet atbraucot majas iegaju google maps un apskatijos fotografijas kur tas krustojums ir no visam pusem visas zimes un visas razmetkas ir un sapratu ka mani - kinulji, taja protokola bija kjeksitis pie vardiem video ir un tas mani izglaba. Momentali rakstiu sudzibu kur aprakstiju savu versiju un uzrakstiju ka lai skatas video ka es pa to ielu nebruacu un nekadu kreizo netaisiju ka es apgriezos. Nu un ko man atbildeja, to pashu ka video jabut ir ieslegtam no brizha kad sakas patrulja, vinjie mbija jabut video bet ka vienmer tehnisku iemeslu delj nevar vinju atskanjot bet par cik un shi FRAZE mani ljoti iepriecinaja precizi necitēšu bet doma tāda, ka šādos stridosļoti svarīgi ir pierādijumi un pieradijumu neesamiba no viņu puses ir traktejama man pa labu un lidz ar to leita izbeidzama, jo lai pieraditu manu vainu jabut ir ljoti neapstridamiem faktiem un shie fakti noteikti butu video tapec man iattaisnoja uzreiz ar pirmo vestuli. Ja atradishu to vestuli ieskaneshu tur bija ljoti smuki uzrakstits varbut noderes parstrideshanai. Bet ko es izsecinaju ka polichi gandriz nekad nesledz video ja vinjie mir video tad 100% vajag apelet uz to la ivinju skatas , vinji nebus ierakstijushi un jums izlems pa labu jo vinjie mvienmer ir jabut video ielsegta mja auto ir ar to aprikots ja tur kaut kas nav ar to video nestrada via kas viss tas strada jums pa labu.

VIP, 22. Sep 2014, 18:50

Edgar, paldies par rakstu!

mdriver, 22. Sep 2014, 17:56

Pārkopētās atbildes, un dzēstie videomateriāli ir policijas stilā
Un tikai tiesa attaisno, bet ja jānolīgst advokāts, daži sodi attaisnojas tikai principiāli.
Un jebkurā gadījumā, vadītājam jāpierāda, ka nav kamielis.
Nekompetents inspektor ne par ko neatbild !

ļoti patika par zižļa griešanu
"Vairākkārt mēģina apturēt"

karlsons, 22. Sep 2014, 17:22

Jap, taads pat jautaajums, kaa gliemezim, braucot no riigas aaraa pirms htc sashaava uz 77 km/h....

1kaartu tur veel bija kaudze ar auto un otrkaart tur normaali nevar iekljauties pluusmaa ja nedod chiibaa (izgriezos no vecaa jelgavas celja .

Gliemiezis, 22. Sep 2014, 17:12

Ka ir ar teim FENIEM kurus izmanto motopeles Ja viņš tevi panac ,aptur un parada atrumu ,ka lai es zinu ka tas ir mans Budu vismaz ar bildi ,tas jau baigi stridigs jautajums ...ka lai viņš pierada ar to FENU ..kadam bija tada prakse?

andrr, 22. Sep 2014, 17:07

Noderīga infa

ansizzz, 22. Sep 2014, 16:54

paldies par koncentrēto info vienā postā!

GogazAla, 22. Sep 2014, 16:46

Paldies un izturību tā turpināt

kidd, 22. Sep 2014, 15:30

Pēdējā rindkopa :rofl:

Negantelis, 22. Sep 2014, 14:56

Nu paldies par izsmeļošu info vienā rakstā.

Staris, 22. Sep 2014, 13:51

Ja tā ir taisnība, tad tas motobraucējs spoguļus nelieto? Tik pat labi aiz viņa varēja lidot kāds ātrāks braucējs un apdzīšanas manevra laikā saskrieties

edgars-hugo, 22. Sep 2014, 12:10

PS Starp citu, tas motociklists, kuru notrieca, neko nezināja par aizmugurē esošo policistu līdz brīdim, kad nonāca galamērķī, gandrīz apstājās un tika notriekts!

tuchka, 22. Sep 2014, 11:32

Nu labi, nekārtības iekšlietās, bet video ierakstā, tak skaidri redzams... pele-kaķis

 1-17 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties